Warning: Use of undefined constant EDD_PLUGIN_FILE - assumed 'EDD_PLUGIN_FILE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/0/0/homeofhope.no/httpd.www/wp-content/plugins/font-uploader/font-uploader-free.php on line 59 Stor julefest for barna

Stor julefest for barna

Godt nytt år!

400 barn spiste seg gode og mette.

400 barn spiste seg gode og mette.

Nå har 2014 blitt til 2015 og vi vil med det få ønske dere alle sammen et riktig godt nytt år!

2014 har vært et begivenhetsrikt år for oss og vi er så takknemlige for at vi dette året har blitt eiere av vår egen tomt, boret etter vann der og fått det i overflod, vi har begynt å bygge på barnehjemmet vårt og allerede fått inn to skjønne barn, som foreløpig bor hjemme hos Chandra. Det er så stort og rikt at hjertet utvider seg og tårene triller når vi ser tilbake.

Victor overrekker gaver til barna.

Victor overrekker gaver til barna.

Ved årets avslutning ble det arrangert en stor julefest i Keeranur, på gårdsplassen der vi har det nye sylokalet vårt. Ikke mindre enn nærmere 400 barn, og noen voksne også, samlet seg der på julaften og hadde en flott fest. Fester som dette er noe de vanligvis aldri opplever. Men nå satt de tett i tett og sang av full hals og fikk høre juleevangeliet. Etterpå var det servering av flott mat som Chandra hadde stelt i stand til alle disse menneskene. Jubelen var stor da de nye klærne ble hentet fram og alle også fikk en pakke hver i tillegg. Dette ble en julekveld etter julens sanne budskap; hvor raushet og gavmildhet ble dem til gode som ellers ingenting har. Og det ble gjort mulig gjennom innsamlede midler fra Norge.

Både liten og stor var veldig fornøyde med festen.

Både liten og stor var veldig fornøyde med festen.

Anbu og Magendran (som begge har bodd på gaten helt til for et par måneder siden, men som nå bor hos Chandra) storkoste seg hele kvelden, sammen med sine nye venner i Keeranur. De hadde mye å fortelle, med stort engasjement, da vi snakket med dem på telefon dagen etter.

Til og med Chandra fikk lurt seg til en gave.

Til og med Chandra fikk lurt seg til en gave.

I skrivende stund er det bare ti dager til Monica, Stian og Ina reiser til India igjen, for å treffe våre to skjønninger og resten av vennene våre der, og for å se hvordan det går med bygget vårt. Dere kan tro de gleder seg! Så da er det bare å følge med på bloggen, dere vil få jevnlige oppdateringer underveis.

 

Anbu og Magendran leker med gavene de fikk.

Anbu og Magendran leker med gavene de fikk.

Anbu storkoste seg med nye leker.

Anbu storkoste seg med nye leker.

Speak Your Mind

*