Byggeblogg fra India – del 4

Onsdag 27.08.14

Som dere kan se av bildene, pågår arbeidet for fullt på tomten. Det har blitt gravd hull på hull til hver enkelt pilar og nå er alle på plass. Arbeidet ble noe hindret på grunn av kraftig nedbør et par dager forrige uke. På en måte var det dumt, men på den annen side var det virkelig tiltrengt. For hele Keeranurs befolkning og vegetasjon har lidd hardt under den langdryge tørken. Derfor må vi bare takke og være glad for vanningen fra oven.Hull etter hull graves på tomten.

 

Her skal alle pilarene til bygget støpes.

Her skal alle pilarene til bygget støpes.

Tillatelsen til å koble oss til strømnettet er kommet i orden nå og dermed kan vi trekke opp strømledningene og få strøm. Victor var i Madurai på mandag for å kjøpe motor og rør for å koble til vannkilden som vi boret etter i vinter. Nå som vi har elektrisitet, skal brønnen vår endelig komme i funksjon og begynne på sitt arbeid med å forsyne barnehjemmet, for tiden byggingen av det, med det vannet vi trenger.

 

Midlertidige strømkabler strekkes.

Midlertidige strømkabler strekkes.

Victor hilser så mye til alle sammen og på telefon på søndag kveld fortalte han arbeidet går sin gang med mye hastigere tempo enn det som er vanlig i India. Det er sånn at han helst skulle hatt litt flere timer i døgnet for å rekke med all innhandlingen og alle kontorene som skal besøkes. Det er stadig søknader og tillatelser vi har inne til godkjenning, men han er forundret over hvor raskt og greit alt ordner seg. I løpet av denne uken skal han og Chandra til Chennai også, for å besøke vesle Aswin og familien hans og se hvordan det går med dem og det nye livet deres i leilighet.

Speak Your Mind

*