Byggeblogg fra India – del 9

Mandag 22.12.14

Julebesøk i Chennai.

Julehandel

Julehandel

I går reiste Victor til storbyen Chennai, for å besøke våre tre familier som før bodde på gata, men nå bor i hver sin leilighet, støttet fra Norge. Det var et gledelig gjensyn for både Victor og dem, og ikke minst for oss, som fikk lov å følge denne dagen tett i bilder og tekst, takket være internett.

Storfornøyd med julegaven.

Storfornøyd med julegaven.

Victor tok dem med seg ut på shoppingrunde, hvor alle fikk nye klær til jul. Det var ubeskrivelig for dem å kunne gå rundt i butikken og velge hva de ville hva. Deretter bar det av sted til matbutikken hvor de handlet inn en del basisvarer, men også deilig julemat som de kan kose seg med i dagene som ligger foran. Alle fikk også en julegave hver, og på bildene kan dere se hvor fornøyde Aswin og Prakash Raj var med det.

Aswin har fått bamse.

Aswin har fått bamse.

Takk til dere som er med å gi disse familiene en god jul, med glede og håp!

Arbeidet på tomten vår i Keeranur går også sin gang og denne uken var det skarer av arbeidere fra bygda på plass for å sette i gang med annen etasje. Dette arbeidet sikrer at de får litt lønn til seg og sin familie denne jula. Samtidig som det er med å reise opp et hjem til Indias hjemløse barn.

Sålen i 2.etasje er nå ferdig.

Sålen i 2.etasje er nå ferdig.

Nå er det bare to dager igjen til julaften og til den store julefesten vi skal ha i Keeranur. Forberedelsene er i full gang og det er mange barnehjerter i den vesle bygden vår som går og gleder seg til denne kvelden, som vil bli noe helt utenom det vanlige for dem. Her skal de få julemat, klær og gaver, som de aldri før har opplevd maken til. Vi kommer tilbake med bilder og rapporter.

Vi vil med disse bildene få ønske dere alle en riktig god jul, med fred og glede!

 

Speak Your Mind

*