Reiseblogg fra India – 21. januar

Bryllup i Tamabaram

Finn to nordmenn!

Finn to nordmenn!

The happy couple!

The happy couple!

I ettermiddag ble gårdsplassen til Nelson forvandlet til et stort festlokale. Junior giftet seg, med sin vakre Lulu, og det var gøy å få være med på. Det var det flere andre som syntes også, for vi var ca 1000 gjester til sammen. Dette var et bryllup helt utenom det vanlige. Junior og Lulu har nemlig vært kjærester i mange år. Det er ikke vanlig i India, foreløpig. Det er jo arrangert ekteskap som er akseptert på det jevne og det var mange haker som datt noen hakk ned, da det utover kvelden ble erklært på en vakker måte av Junior, hvordan han hadde vært betatt/oppslukt av henne i alle disse årene. Hos oss nordmenn dryppet imidlertid tårene i jevn strøm.

Nestemann ut?

Nestemann ut?

Stian hadde handlet seg tøy her nede og det viste seg at han hadde truffet spikeren på hodet (med god hjelp av de han pleier å bære posene for, selvsagt!). Han var grå og rosa, og det var nemlig brudgommen, forloverne og flere av de andre også. Og jammen fant han ei temmelig vakker jente som matcha slipset hans perfekt! Til avslutning av festen måtte alle som hadde rosa og grått på seg, opp på scenen og bli tatt bilde av sammen med brudeparet, så da ble det sceneopptreden for Stian og Berit. Og de tok seg riktig så fint ut.

Gavefotografering

Gavefotografering

Dette var Berits første opplevelse med indisk bryllup, og hun var begeistret og syntes det var en interessant erfaring. Mens mange av de indiske gjestene valgte å ankomme bryllupet til bespisningen, prøvde vi imidlertid å få henne med oss avgårde, men nei, hun skulle ha buriyani servert på bananblad. Og sånn ble det. Krydret og godt!

Judah og Israel var også i bryllupet.

Judah og Israel var også i bryllupet.

Speak Your Mind

*