Reiseblogg fra India – 26. januar

I går tidlig var det den store klesvasken som fant sted. Ikke det mest praktiske stedet å få tørket et lass med chudidarer på et hotellrom. Men med et laaangt tau som ble surret påkryss og tvers i alle retninger i rommet, fikk vi tilslutt hengt opp alt. Puhh… Og så var vi klare til å ta fatt på dagen. Vi var en kjapp tur innom Dharaburam på møte, før vi reiste videre til Coimbatore for å sende Berit avgårde med fly. Takk for besøket, Berit, det var veldig fint å ha deg her. Lykke til videre på ferden 🙂

Monica og Ina ble igjen i Coimbatore for å se på diverse ting til barnehjemmet. Vi hadde tenkt på at det var Republic Day i India i dag, den 26., men det vi IKKE hadde tenkt på var at de fleste butikker var stengt. Men vi fikk sett president Obama i alle bauer og kanter ( på tv, vel å merke!) og vi lyktes faktisk i å oppdrive en del ivrige butikker som hadde åpent i dag. Så vi fant noen flotte lamper, gode sofaer, pene vifter og fine lyssbryterpanel (vi var overbevist om at de måtte kunne fåes i andre farger enn hvit, som blir fort skittent her nede. Og det fant vi, flere farger å velge mellom! 🙂 ). Så det eneste vi mangler nå, er penger. Den single millionæren var nemlig ikke å oppdrive i Coimbatore denne mandagen.

Vel hjemme på hotellet vårt i Palani i kveld, fikk vi instruert kokken til å lage helt nøytral potetmos til oss, var nemlig blitt litt karusell i magen iløpet av storbyoppholdet. Men ingen big deal altså! Han klarte det nesten og vi storkoste oss. Og jammen, mens vi satt og spiste, dukket et dansk ektepar opp. Ikke ofte å se på disse kanter! Så vi hadde en hyggelig prat.

Speak Your Mind

*