Byggeblogg fra India – 17. mars

Høyspentlinjen flyttes.

Høyspentlinjen flyttes.

Dørkarmene klargjøres.

Dørkarmene klargjøres.

Tirsdag 17. mars.

Det skjer stadig nye ting på tomta vår om dagen. Høyspentledningen som gikk tvers over tomten, har vi fått flyttet så den nå går fint på siden av tomten. Dette var etter pålegg fra myndighetene, som mente det ville være farlig å ha en slik ledning rett over der barn og voksne skal oppholde seg. Vi er jo glad for at indiske myndigheter er såpass opptatt av barns sikkerhet. I tillegg er ledningene pakket inni pvc, for å gjøre det enda sikrere.
Når det gjelder selve byggingen, går det unna der også. Nå er mye av det elektriske på plass, innvendig har vegger og tak fått murpuss, og trekarmer til vinduer og dører begynner også å ta form.

Taket pusses  innvendig

Taket pusses innvendig

Chandras sønn, Salomon, har reist til Madurai for å jobbe på Israels barnehjem i noen måneder og gå på engelskkurs. Dette er for at han skal få erfaring og lære ting som kan være nyttige med tanke på at han mest sannsynlig skal begynne å jobbe på barnehjemmet vårt etterhvert.

Bygget tar form.

Bygget tar form.

Ellers er Chandra fortsatt travelt opptatt i rollen som mor for sine «nye barn» Anbu og Magendran. Det går i matlaging, klesvask, leksehjelp, leking og ellers andre vanlige utfordringer som er vanlie med små barn i hus. Denne uken skal også den biologiske moren deres komme på besøk fra Chennai. Det er lenge siden hun har vært der nå og de gleder seg til besøket. De lurer veldig på hvordan det går med onkel Stian, og Chandra, Anbu og Magendran hilser så mye til alle kjære i Norge.

Speak Your Mind

*